Sajtos pogácsa recept?
Figyelt kérdés
Olyan erdekel ami pl.eskuvokon kinalnak.
Annyi fele receptet probaltam,de mindig sotlan lett.es tobb sot tettem mint amit a recept ir.
Liszt markaja, so markaja es a sajt fajta erdekel a legjobban.
Villanytuzhelyem van, nekem meg uj vele sutni, also felso sutes?
Koszonom
2015. dec. 6. 21:32
1/1 anonim válasza:
Bevált: 25 deka liszt, 25 deka vaj/margarin (vagy fele vaj-fele zsír)25 deka juhtúró, de sima tehéntúróból is jó.
tehéntúrósba egy teáskanál só.
mindent alaposan összegyúrni, fél órát pihentetni, majd kinyújtani, felvert tojással lekenni, apró pogácsákat szaggatni.
kb 180 fokos sütőben aranysárgára sütni.
Ez egy omlós, porhanyós tészta, napokig nem szárad ki, persze nem kinthagyni a konyhapulton a maradékot, hanem letakarva hüvös helyen tárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!