Létezik olyan pogácsa recept, amihez nem kell sodrófa?
Nem a kérdésre felelek. Tessék lepontozni!
Bármi hengeres megteszi sodrófának, ami tiszta. Akár egy borosüveg, sörös doboz. Személy szerint én a két szép öklömet, tenyeremet szoktam használ, s az eredménye ugyanaz.
Ez a recept igen finom, gyors és nem kell hozzá sodrófa :)
Valahol írta egy kommentben valaki, hoyg muffonformában süti, úgy még mutatós is. Már sokszor megcsináltam, mindig nagy siker.
Ha sietek én sem vacakolok pogácsa nyújtással, szaggatással. Bekeverek egy adag krumplis-sajtos muffintésztát, és egy óra alatt kész van 20-22 isteni finom muffinom pl a gulyás mellé.Ha kéred szívesen elírom a mennyiségeket is.
Míg nem volt sodrófám, addig az alu vagy a folpackfólia papírrúdját használtam, aztán a férjem vett egy kis nyújtófát, ami a fiókban is elfér.
Ilyen kitelepülő vásározóknál mindig lehet kapni,akik szórólapokat szoktak bedobni.
Nekem sincs, ill. nem találom, hova tettem!
Helyette:
egy TEKERCS FOLPACK!!! tökéletes. Nem az alufólia, mert az elválik a tekercsen levő többitől, a folpack-ot utána még változatlan formában tudod eredeti céljának megfelelően használni!!! :)))
Én a már lefogyott fóliák után maradt kemény papírrúdra gondoltam :) belisztezve tökéletes mindegyik, persze nem egy hatalmas pite kinyújtásához.
Én pl ezekből ( a keményebb fajtából ) háromfele darabolva, dupla alufóliával bevonva csináltam roló formákat magamnak. Nagyon jól működik, már másoknak is ajánlottam, és nekik is bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!