Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Katona Zsuzsa pogácsájának...

Katona Zsuzsa pogácsájának receptjét valaki meg tudja adni nekem? (csak a hozzávalók listáját)

Figyelt kérdés

Megvan Katona Zsuzsa Cukor nélkül – torták, sütemények, desszertek c. könyve, de költözünk, és átmeneti helyen vannak a cuccaink dobozban a nagyinál, viszont nekem most nagyon szükségem lenne a receptre. Meg tudná adni valaki csak az összetevőket, hogy jó legyen a süti, mert ez a kedvenc sós süteményem, és pontosan akarom csinálni (kismamának ajándékba).

Köszi

2014. szept. 10. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Pogácsába nem kell egyáltalán cukor!!!!
2014. szept. 11. 08:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Itt egy könyü, finom és (muffinformában sütve) mutatós pogácsarecept.

De sem ebben, sem más pogácsareceptben nem hallottam még sosem, hogy cukor kellene bele....

[link]

2014. szept. 11. 08:08
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Most ugyan nem visz előbbre, de legközelebb mindenképpen kipróbálom ezt a receptet.

Még annyi, hogy:

- A "Cukor nélkül..." a könyv címe.

- Cukorbetegek szénhidrátbevitelére a cukron kívül is figyelni kell (liszt, tej stb.).

- "Minden édesbe kell egy kis sós, és minden sósba kell egy kis édes."

2014. szept. 12. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!