Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lesz a kalács foszlós?

Hogyan lesz a kalács foszlós?

Figyelt kérdés
Hogy csináljátok, hogy foszlós legyen? Mik a szabályok?

2016. ápr. 1. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Ki kell dolgozni rendesen tésztát!
2016. ápr. 1. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Én úgy csinálom, hogy a lágy kelt tésztát három részre osztom, tányérnagyságúra kinyújtom, vastagon bekenem vajjal. Pihentetem. Majd kihúzom vékonyra mint a rétestésztát szokás, megszórom mazsolával, feltekerem és ezekből a rudakból fonom meg a kalácsot. Így nagyon szép foszlós lesz.
2016. ápr. 1. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Addig kell dagasztani, amíg már nem ragad a tálhoz se ma kezedhez és hólyagos, utána pedig a duplájára keleszteni, finoman újra átgyúrni, majd formázás után újra hagyni kell kelni.
2016. ápr. 1. 22:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim válasza:
Nekem van egy tuti receptem, ha gondolod leírom :) sütöttem egyet...aztán masnap még egyet kellett ;)
2016. ápr. 1. 23:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, leírod légy szíves?
2016. ápr. 2. 07:27
 6/6 anonim válasza:
Küldtem privátot ! :))
2016. ápr. 2. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!