Borsós máj? Hogyan kell készíteni?
Nagyon jó az előző receptje, de, ahogy írta csirkemájból.
Sajnos a disznómáj másképp működik, nagyon oda kell figyelni, mert egy perc alatt képes megkeménykedni, és akkor élvezhetetlen.ha beleteszed a kész sült májba a fagyos (gondolom ) borsót, azonnal lehűti és már meg is keményedik.
Én azt javasolnám, hogy tedd fel hagymásan a májcsíkokat,
de közben egy másik edényben párold meg a borsót is.
szerintem utána bátran összeboríthatod, átforgatod vele, a végén csak tálalás előtt sózod, fűszerezed.
És persze azonnal kell tálalni, a már említett keményedés miatt.
Mivel gyors étel a máj, jól lehet időzíteni, hogy pont időben legyen kész.
Sok sikert hozzá :)
"nyilvàn én is azt hittem úgy kell, ahogy a linkelt receptbe van,"
Nagyon szereted ezt a "nyilván" szót, de érdekes módon nem egy receptet linkeltem, hanem vagy százat, hogy válogass, de ezek szerint még arra is képtelen vagy!
Mellesleg tényleg nem egy nagy dolog elkészíteni egy pirított májat, és megborítani borsóval.
Ötöske is sokat segített, de a másikat leparasztozni cigány szokás a plázában. (Meg a gép másik oldaláról névtelenül) Néha le kellene szakadni a fészbúkról, meg kinézni a plázákból, aztán sikerülne főzni is!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!