Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell sűrű gyümölcssziru...

Hogyan kell sűrű gyümölcsszirupot készíteni?

Figyelt kérdés
Fánkokat szeretnék belemártogatni, mint amilyenek az amerikai fánkok. Van itthon fagyasztott eper, málna és meggy, abból szeretnék szirupot készíteni.
2016. márc. 11. 09:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Összeturmixolod ( vagy ha van gyümölcscentrifugád, azzal) leszűröd, cukrot teszel hozzá és sűrűre főzöd.
2016. márc. 11. 10:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell összeturmixolni, mert a főzés során úgy is szétmegy. Vagyis hát attól függ, mi a cél: ha kicsit darabosabbra szeretnéd, akkor nem kell összeturmixolni.
2016. márc. 11. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 Dnyepropetrovszk ***** válasza:

[link]


Ha ilyesmit szeretnél, mint ami ezen a képen van, akkor csak a gyümölcs levét kell felhasználnod. Mondjuk én úgy csinálnám, hogy megmikróznám a gyümölcsöket, hogy kiadják a levüket, ezt leszűrném, majd annyi porcukrot kevernék bele, hogy jó sűrűn folyó mázat kapjak. Ez nagyjából ugyanaz, mintha glazúrt készítenél, csak itt nem a tojásfehérje adja a folyadékot, illetve ezt nem kell olyan sűrűre csinálni.

2016. márc. 11. 16:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!