Hogyan kell sűrű gyümölcsszirupot készíteni?
Figyelt kérdés
Fánkokat szeretnék belemártogatni, mint amilyenek az amerikai fánkok. Van itthon fagyasztott eper, málna és meggy, abból szeretnék szirupot készíteni.2016. márc. 11. 09:32
1/3 anonim válasza:
Összeturmixolod ( vagy ha van gyümölcscentrifugád, azzal) leszűröd, cukrot teszel hozzá és sűrűre főzöd.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem kell összeturmixolni, mert a főzés során úgy is szétmegy. Vagyis hát attól függ, mi a cél: ha kicsit darabosabbra szeretnéd, akkor nem kell összeturmixolni.
3/3 Dnyepropetrovszk válasza:
Ha ilyesmit szeretnél, mint ami ezen a képen van, akkor csak a gyümölcs levét kell felhasználnod. Mondjuk én úgy csinálnám, hogy megmikróznám a gyümölcsöket, hogy kiadják a levüket, ezt leszűrném, majd annyi porcukrot kevernék bele, hogy jó sűrűn folyó mázat kapjak. Ez nagyjából ugyanaz, mintha glazúrt készítenél, csak itt nem a tojásfehérje adja a folyadékot, illetve ezt nem kell olyan sűrűre csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!