Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Félig átsült húst miért nem...

Félig átsült húst miért nem egészséges enni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 26. 20:23
 1/2 Shai-Hulud ***** válasza:
96%

Marhahúst nyugodtan ehetsz félig átsütve. Ezt az angolok évszázadok óta elkövetik, és még nem haltak ki, sőt felépítettek egy világbirodalmat is.


A sertéshúst viszont minden esetben jól át kell sütni, mert abban lehetnek olyan élősködők (borsóka, galandféreg: [link] ), amelyek az emberre is veszélyesek.

2016. márc. 26. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
92%
honnan veszed, hogy nem egészséges? nyugodtan edd meg, semmi bajod nem lesz tőle! de a tatárbifsztek pl teljesen nyers, többszörösen átdarált marha bélszínből készül, vagy egyes steakeket nemhogy félig átsütve hanem blue, rare vagy medium rare állapotnál tilos tovább sütni külömben élvezhetetlen az étel. ez csak ilyen hülye magyar berögzülés, hogy mindent szénné sütve meg rommá főzve lehet enni. mióta megmutattam az asszonynak, hogy a zöldségeket nem kell feltétlen moslékká főzni, hanem lehet roppanósra is, a gyerek is sokkal szivesebben eszi, sőt megszerette! a disznó meg a csirke amit átsütünk teljesen, de azt se száraz fűrészpor állagúra, hanem csak addig hogy a húslé még megmaradjon a rostok között. sokkal finomabb és élvezhetőbb, és nem is olyan rágós mint szárazon!
2016. márc. 26. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!