Hogy süssem a krokettet?
Figyelt kérdés
Több receptet is olvastam a neten, van, ahol azt írják, be kell panírozni, van, ahol csak morzsában forgatják meg, és van, ahol csak úgy, natúr, sütik ki. Melyik az igazi, az "eredeti"?2010. ápr. 4. 13:53
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én mindig csak zsemlemorzsába forgatom, panírozni felesleges, natúran sztm nem lesz olyan ropogós.
2/4 anonim válasza:
Én csak natúran sütöm, és ha hirtelen sütöd, hogy kérget kapjon, akkor igy is finom lesz.
3/4 anonim válasza:
Én is natúron sütöm,formázhatod hosszúkásra vagy kerekre is.ZS
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek!
2010. ápr. 5. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!