Hogyan kell báránybordát, báránygerincet sütni?
Figyelt kérdés
Én úgy hallottam, hogy bárányt besózom, beborsozom olíván elkezdem sütni serpenyőbe és mellé teszem az egész fokhagymákat és rozmaring ágat. Úgy tudom 5 percig kell sütni az egyik majd 5 percig a másik oldalát aztán 10-15 percre sütőbe beteszem. Ez így jó vagy valami jobb ötlet?2016. márc. 25. 18:25
1/1 anonim válasza:
Én úgy szoktam hogy:
5 nagy fej vöröshagyma (pucolva,egészben)
4 fej fokhagyma (fokolva,pucolva)
Zsír
Koriander
Rozmaring
Só
Bors
Sütőzacskó
A hagymát a zsírt és a fokhagymát a sütőzsákba rakjuk. Hozzárakjuk a koriandert és a rozmaringot. A bárányt megsózom megborsozom és a zsír tetejére rakom. Berakom sütőbe. (Nem tudom mennyi időre mert gázos sütőm van Úgyhogy bő 2½ óra 190C-on körülbelül)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!