Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell báránybordát,...

Hogyan kell báránybordát, báránygerincet sütni?

Figyelt kérdés
Én úgy hallottam, hogy bárányt besózom, beborsozom olíván elkezdem sütni serpenyőbe és mellé teszem az egész fokhagymákat és rozmaring ágat. Úgy tudom 5 percig kell sütni az egyik majd 5 percig a másik oldalát aztán 10-15 percre sütőbe beteszem. Ez így jó vagy valami jobb ötlet?
2016. márc. 25. 18:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam hogy:

5 nagy fej vöröshagyma (pucolva,egészben)

4 fej fokhagyma (fokolva,pucolva)

Zsír

Koriander

Rozmaring

Bors

Sütőzacskó



A hagymát a zsírt és a fokhagymát a sütőzsákba rakjuk. Hozzárakjuk a koriandert és a rozmaringot. A bárányt megsózom megborsozom és a zsír tetejére rakom. Berakom sütőbe. (Nem tudom mennyi időre mert gázos sütőm van Úgyhogy bő 2½ óra 190C-on körülbelül)

2016. márc. 26. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!