Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a különbség a "húsvéti...

Mi a különbség a "húsvéti kalács" és a mezei, sima (nem kakaós) fonott kalács között?

Figyelt kérdés
Bevallom, nem igazán vagyok képben ezekkel a dolgokkal, nálunk az év 365 napján totál egészséges életmód megy évek óta (tudom, a húsvéti menüt is biztos el lehet készíteni úgy is, de nem érzem ennek hiányát, de ebbe ne menjünk bele), de most jönnek hozzánk vendégek és szeretnék a kedvükben járni. Viszont csak hétvégén fogok tudni bevásárolni és ha a multiban elfogy a húsvéti kalács, akkor valami pékségben gondoltam, hogy sima fonott kalácsot vennék helyette. Teljesen más a kettő ízvilág szempontjából? Köszi előre is a segítséget.

2016. márc. 24. 15:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Azt hiszem sikerült még jobban összezavarodnom. :D De azért köszönöm! Én egyébként el tudom képzelni az édes kalácsot is a sonka mellé, ahogy a 90'-es évek csalamádés hamburgerei is végülis édes bucival készültek.
2016. márc. 24. 22:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Úgy is finom.
2016. márc. 24. 22:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
Húsvéti kalács az sós .
2016. márc. 25. 06:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
A húsvéti az a sós kalács
2016. márc. 25. 08:24
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!