Mit fozzek a rokonoknak? Bővebben lent.
Tészta nem, a tészta csak frissen kifőzve jó, melegítve nem.
Kolbászos karaj pl. jó ötlet. Karajt vegyél, húzzál bele kolbászt, és konfitáld. Szúrasd fel az egybe karajt a hentessel, akár a kolbászt is belehúzza neked. Sózd be, tegyél mellé hagymát fokhagymát, és zsírba tedd bele egy tepsibe. Süsd 80 fokon 10 órán át. HIdegen is lehet enni, jól szeletelhető.
Aztán van a zsiványpecsenye, vagyis mi így hívjuk: tarja kis érmékre vágva, szalonna, hagyma kell hozzá. Bepácolod a húst és a szalonnát mustáros, paprikás, sós, borsos, fokhagymás pácba pár órára, egy napra. Aztán két lehetőség van. Az egyszerűbb: beteszed egy jénaiba rétegesen, szalonna, hús, hagymakarikák (vöröshagyma), stb., a tetejére szalonna menjen. Szorosan lezárod, és sütőben sütöd 2-3 órát. Ha jól csinálod, lesz finom szaftos leve.
A másik verzió: nyársra szúrod: szalonna, hús, hagymakarika..., szorosan betekered alufóliával több rétegben, nehogy eresszen, és így teszed be a sütőbe egy tepsi fölött. Tökéletes krumplipürével, jól melegíthető.
előző nap összekészítesz egy rakott kelt, mielőtt érkeznek berakod sülni pl.
vagy pl töltött paprika
Koszi! Végül gyümölcs leves lett, meg öcsém kedvence, tészta saláta, krumpli pure
A Milánóit kell sütni, legalábbis a mi receptunk szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!