Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit fozzek ebbol?

Mit fozzek ebbol?

Figyelt kérdés

csirkecomb,szarny ,csirkemell ,disznocomb

teszta,liszt,tojas,vaj,sajtkoc csipos, csaszarszalonna hagyma,grillfuszer,

mit lehetne foznom???

ne paprikast azt nem eszik meg. ??


2014. nov. 12. 15:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%
Lesütöd valamelyik húst, ha van krumplid is, akkor mellé mehet krumpli, ha nincs, akkor rizs, ha az sincs, akkor sütsz zsemlét.
2014. nov. 12. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
20%
De buta vagy kérdező.
2014. nov. 12. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Dönts egy húsféle mellett, és akkor megpróbálunk ahhoz igazítani az ötletelést.

Mindegyikből lehet többfélét, gondolom nem mindet akarod egyszerre megfőzni.

2014. nov. 12. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
Semmi másod nincs otthon?
2014. nov. 12. 16:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
73%

A csirkealkatrészeket dörzsöld be grillfűszerkeverékkel, és tedd bele egy zsiradékkal kikent tepsibe, szorosan egymás mellé. Tegyél rá hagymakarikákat, és borítsd be vékony szalonnaszeletekkel és süsd meg.A csirkecombokat sütés előtt két-három helyen szúrd be hegyes késel, így biztosan átsül csontig. de ki is csontozhatod.

Semmi köretnek valót nem írtál, de kenyérrel is finom.

2014. nov. 12. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
73%

Még egy módon megcsinálhatod, akár a disznócombot is felszeletelve.

Lisztből, tojásból, vízből (ha tej nincs ) csinálj párizsi bundát. Sűrű palacsintatészta.

A befűszerezett húsokat forgasd először lisztbe, majd a sűrű masszába és forró zsiradékban süsd ki, mint a rántotthúst.

2014. nov. 12. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 A kérdező kommentje:

de van

de valami tejfolos??

2014. nov. 12. 17:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Amit írtam fűszeres csirkedarabokat jól be is locsolhatod tejföllel, amikor már megsültek majdnem, utána csak rá kell pirítani.
2014. nov. 12. 18:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A szalonnát csíkokra vágod, és egy kis zsiradékon kezded sütni. valamelyik húst, kicsontozott csirkecombtt, mellet, vagy disznóhúst is csíkokra vágod.

A szalonna mellet megdinsztelsz egy közepes (hús mennyiségtől függően esetleg több ) hagymát. Rádobod a csíkozott húsokat és fehéredésig kevergeted. Fedőt teszel rá, és hagyod, hogy a levét kiengedje.ha ezt már elfőtte, kis vízzel felengedve puhára párolod.ha van valami zöldséged, borsó, zöldbab, zöldségkeverék, azt is tehetsz mellé.

Jó szaftos legyen és puha. Liszttel elkevert tejföllel behabarod.

Ha szeretitek fűszerezd ízlés szerint, majoranna, fokhagyma, bazsalikom.. stb is mehet bele, sőt egy kis mustárral is nagyon finom.

Kifőtt tésztával mennyei kaja, mi tokánynak nevezzük, amiben nincs pirospaprika.

2014. nov. 12. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 A kérdező kommentje:

joknak,finom tunnek

es valami tojasos ?.(lanyom nagyon szereti

2014. nov. 12. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!