Nagyon kezdo vagyok a fozesben, de megszeretnem lepni egy finom vacsival az uj parom. Mit fozzek neki?
Mi az, amit már el tudsz készíteni?
Most milyen jellegű ételre gondoltál?
Finom húsleves - nem lehet melléfogni, mert általában szeretik, s el sem lehet rontani. Csigatésztával, vagy cérnametélttel. Másodiknak csirke felső combból egytálételt tepsiben,zaftos, recept van rengeteg a neten /pl finom a Nem lehet megunni csirke. Esetleg sűltkrumpli hozzá köretnek.
Desszertnek valami poharas krém. Gyümölcsös vagy csokis.
Nagy dologba ne fogj! Elronthatja a hangulatod, ha nem sikerül.
De sok függ a párod ízlésétől,igényétől is. Lehet, hogy egy saláta ízlene neki vacsorára.
Puhatold ki, mire vágyna, s mi segítünk abban, hogy készítsd el:))
2.-ik: húsleves... el sem lehet rontani.
Na, hát nekem fiatalkoromban még azt is sikerült:D kevés volt a hús és sok a víz - vízízű lett. De azóta már bezsebeltem olyan mondatot is, hogy finomabb, mint ahogy anyukája főzi
Csak olyat főzzél, ami kipróbált recept és már begyakoroltad valamennyire. Ne most kezdj el kísérletezni, ha tényleg szeretnél valami finomat főzni neki.
A csirke paprikás szerintem jó ötlet. Magyaros, de azért nem olyan durva étel.
andi1976.gportal.hu
Nagyon sok jò receptje van èn gyakran sütök, fözök onnan. Ràadàsul nagyon finomak.
Lecsó:
- hagyma, paprika, paradicsom, kolbász
- só, bors, kis kömény, majoranna
Elkészítés:
- hagymát felcsíkozod, paradicsomot, paprikát kockázod, kolbászt karikázod (és azt még félbe)
1. kolbászt serpenyőben megsütöd, majd kiszeded egy kistányérra
2. a hagymát megdinszteled (kb. 2 perc)
3. beledobod a paprikát, pici vizet és fedő alatt párolod
4. mikor már megpuhult a paprika, mehet bele a paradicsom, és a fűszerek
5. még 5-10 percig főzöd
6. visszateszed a kolbászt, összekevered és 1-2 percig rotyogtatod
Ha akarsz üss rá tojást, de anélkül is finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!