Miért nem sikerül a mandulalisztből sütit sütni?
Figyelt kérdés
Mandulalisztet rendeltem, mert azt olvastam, ez a legjobb tulajdonságokkal bíró magliszt és teljes mértékben helyettesíthető vele a fehérliszt. Hát nekem nem sikerül. Pedig mandulaliszttel megadott recepteket próbáltam. Ma három sütit dobtam ki. Nem értem. Nem sül át, nem emelkedik semmit, olyan fura. Bár a kikevert tészta is olyan sűrű, "száraz". Mi lehet a baj?2016. márc. 19. 00:19
1/1 anonim válasza:
Ha száraznak talalod talán higitani kellene, minden liszt máshogy viselkedik, ki kell tapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!