Vajban párolt zöldséghez milyen vaj kell: dobozos Rama van otthon, vagy inkább kockamargarin? És mennyi kell belőle?
Figyelt kérdés
2016. márc. 17. 11:12
11/11 anonim válasza:
Bár már leírták mások is: a bajban párolt zöldséghez nyilván VAJ kell. Nem margarin, amikről írták, azoknak a világon semmi közük a vajhoz, teljesen más az ízük, nem állatiak, hanem növényiek s tele vannak vízzel és nem természetesek... A vajnak van vajíze, persze a vajak sem egyformák. Ízlés dolga, hogy mennyi kell, illetve azért a zöldségen is múlik, némelyik sokkal többet vesz fel, mint a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!