Vajban párolt zöldséghez milyen vaj kell: dobozos Rama van otthon, vagy inkább kockamargarin? És mennyi kell belőle?
A vajban párolt zöldséghez, tehéntejből készült vajat használj.
a mennyiség a zöldség mennyiségétől is függ, kb fél kilónyihoz 5-7 deka vaj elég.
Persze margarinnal is meg lehet párolni, de az vizesebb, és az íze is más.
A két margarin közül inkább a kockarámát, és egy kicsivel többet, mint a vajat.
"De nyilván úgysem fogadod meg a tanácsomat"
Nos, mivel nem csináltam még ilyet, nem tudom, ezért kérdeztem.
Nem pedig azért, hogy aztán valami teljesen másban pároljam.
De ez a beszólogatás most mégis mire volt jó?
Épp csak a lényeget nem tudtam meg: KONKRÉTAN MIBEN pároljam?
Vegyek vajat... jó. Mintha azt mondanák, vegyek cipőt. De milyen színűt, mekkorát, milyen stílusút?
Az ára sem fontos, csak hogy mi a NEVE?
Oda mész a hutopulthoz és megnézed, melyik csomagra van rá írva, hogy vaj. Ami dobozban van, az csak margarin lehet. Árulkodó lesz még az ár, mert jóval drágább, mint a margarin.
Itt egy példa, hogy kB mit keress:
ha ekkora nehézséget okoz a kérdésre válaszolni, mi a jó istenért írsz?
lépj túl a kérdésen, ha nem tudsz érdemi választ adni....
utolsónak köszönöm. teavajat szoktam venni, de ez csak egy speciális fajtája, nem? hát ez valóban drágább, de sebaj.
legalább valaki válaszolt a kérdésre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!