Sárgaborsóból főzeléken kívül mit főzhetnék?
Figyelt kérdés
Próbálom hasznosítani a spajz tartalmát, de erre nincs ötletem. A főzelékért senki nem rajong.
Tojásmentes ötleteknek örülnék, mert van egy allergiásunk.
2016. márc. 10. 13:18
3/9 Trafó1 válasza:
Szerintem főzd meg az allergiást tükörtojással.
4/9 Trafó1 válasza:
Honnan tudjuk ha nem ismerjük a spájz tartalmát, cápauszony levest, krokodil farokkal.:-PPP
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Tiltakozom, én nem utálom szétfőzve, sima sárgaborsószaga van, még csak nem is hallottam róla, hogy bárkinek büdös lenne. Ez új.
Nos, én főzeléknek főzöm meg, s másnap ebből fasírtok készülnek. Abban speciel van tojás, de tuti megoldható nélküle, pl. lenmaggal.
A sárgaborsóliszt pedig panírozásra is használható.
7/9 anonim válasza:
Az emberek 80%-a szerinted miért utálja a főzeléket? Mert gyerekként a szétfőtt, büdös főzelékeket tömték beléjük. Ráadásul értelme sincs a szétfőzésnek, mert a vitamintartalom is elveszik, tehát nem csak ehetetlenül rossz, de haszontalan étel is.
8/9 anonim válasza:
Puhára főzve, kicsit összetörve, jól megfűszerezve, (bors, fokhagyma esetleg majoranna) nagyon finom pirítós kenyérre kenve. Rá lisztbe forgatott karikára vágott sült hagyma.Ha kipróbáljátok, tuti meg fogjátok szeretni.
9/9 anonim válasza:
piritasz 1 hagymát, fél csipős zöld paprikát
mikor elföték a levüket 2 g zúzott fokhagyma
1 mk bors, kömény, currypor
1 db pari konzerv
rá a borsó
3 pohár víz
1 leves kocka
fél citrom leve
20-30 perc főzés
a végére elfövi a levét ha kezd oda kapni egy kevés vízet önts rá
sózd szükség szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!