Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sárgaborsóból főzeléken kívül...

Sárgaborsóból főzeléken kívül mit főzhetnék?

Figyelt kérdés

Próbálom hasznosítani a spajz tartalmát, de erre nincs ötletem. A főzelékért senki nem rajong.

Tojásmentes ötleteknek örülnék, mert van egy allergiásunk.



2016. márc. 10. 13:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
levest, pürét, fasírtot
2016. márc. 10. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
2016. márc. 10. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 Trafó1 ***** válasza:
0%
Szerintem főzd meg az allergiást tükörtojással.
2016. márc. 10. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 Trafó1 ***** válasza:
11%
Honnan tudjuk ha nem ismerjük a spájz tartalmát, cápauszony levest, krokodil farokkal.:-PPP
2016. márc. 10. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

Egy csomó finom dolgot lehet belőle készíteni :)Arra vigyázz, hogy ne főzd szét, mint a főzelékben szokás, mert akkor van az a tipikus undorító íze, büdös szaga, amit mindenki annyira utál.



saláta:

[link]


krémleves:

[link]


De pl. tejszínes szószban, zöldfűszerekkel főzve is nagyon finom!

2016. márc. 10. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
39%

Tiltakozom, én nem utálom szétfőzve, sima sárgaborsószaga van, még csak nem is hallottam róla, hogy bárkinek büdös lenne. Ez új.


Nos, én főzeléknek főzöm meg, s másnap ebből fasírtok készülnek. Abban speciel van tojás, de tuti megoldható nélküle, pl. lenmaggal.


A sárgaborsóliszt pedig panírozásra is használható.

2016. márc. 10. 20:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
17%
Az emberek 80%-a szerinted miért utálja a főzeléket? Mert gyerekként a szétfőtt, büdös főzelékeket tömték beléjük. Ráadásul értelme sincs a szétfőzésnek, mert a vitamintartalom is elveszik, tehát nem csak ehetetlenül rossz, de haszontalan étel is.
2016. márc. 10. 22:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
Puhára főzve, kicsit összetörve, jól megfűszerezve, (bors, fokhagyma esetleg majoranna) nagyon finom pirítós kenyérre kenve. Rá lisztbe forgatott karikára vágott sült hagyma.Ha kipróbáljátok, tuti meg fogjátok szeretni.
2016. márc. 11. 17:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
69%

piritasz 1 hagymát, fél csipős zöld paprikát

mikor elföték a levüket 2 g zúzott fokhagyma

1 mk bors, kömény, currypor

1 db pari konzerv

rá a borsó

3 pohár víz

1 leves kocka

fél citrom leve

20-30 perc főzés

a végére elfövi a levét ha kezd oda kapni egy kevés vízet önts rá

sózd szükség szerint

2016. márc. 22. 00:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!