Megirna nekem valaki az a beiglibe valo diotoltelek valtozatot amit tejjel kell osszekeverni?
Figyelt kérdés
60 DKG diohoz mert harom rud lesz2010. ápr. 2. 11:28
1/3 anonim válasza:
Darált dió: 50 dkg
Cukor: 22 dkg
Méz: 5 dkg
Mazsola: 5 dkg
Narancshéj kocka: 2 dkg
A cukrot és a mézet annyi vízzel, amennyi éppen ellepi, felfőzzük.
A többi anyagot összekeverjük, és a forró cukorfőzetbe forgatjuk.
Levesszük egyből a tűzről, és hagyjuk kihűlni.
2/3 anonim válasza:
•60 dkg darált dió,
•40 dkg cukor,
•5 dl tej
•1 dl rum
•30 dkg mazsola
A hozzávalókat összekeverjük, felfőzzük, majd teljesen kihűtjük. A bejglibe hidegen töltjük.
első voltam
3/3 anonim válasza:
Én így szoktam a diótölteléket,meg a mákosat is-50dkg dió,30dkg cukor,mazsola,1/2 bögre gríz-ezeket összekeverem,majd felöntöm forralt tejjel,elősször kicsit laza,de ahogy a gríz puhul massza lesz belőle.Mindíg így készítem,nem reped a beigli,a gríz jól megfér benne,lájtosabb a töltelék,nem túl édes.ZS
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!