Szerintetek mekkora tortaforma kell ehhez a recepthez?
Figyelt kérdés
Szóval erről lenne szó. (Egyébként a receptet itt kaptam az egyik kedves fórumozótól :)
A receptben azt írják, hogy: "Az én formám viszonylag kicsi, 3 tojásos. Ha ennél több tojásból készítem a piskótát, akkor kifolyik belőle."
Nos, nekem egy 26, és egy 22 cm átmérőjű gyümölcstorta formám van. Melyiket használjam ehhez? Ha a 26-ost szeretném, akkor mennyiben változtassak a hozzávalók mennyiségén?
Lehet, hogy butuska kérdésnek tűnik, csak nagyon szeretném, ha jól sikerülne, és még nincs olyan hűdenagy tapasztalatom a konyhában.
Köszi előre is! :)
2010. ápr. 2. 10:01
2/5 A kérdező kommentje:
Hamarosan szeretnék nekiállni a sütésnek, így elég fontos lenne tudnom!
2010. ápr. 2. 10:17
3/5 A kérdező kommentje:
Elsőnek: Oké, köszi. Ha mégis a nagyobban szeretném, akkor miből mennyivel többet használjak fel?
2010. ápr. 2. 10:18
4/5 anonim válasza:
A nagyobb kb. 40%-kal nagyobb, mint a kicsi, tehát én az eredeti recept másfélszeresét venném hozzá.
5/5 A kérdező kommentje:
Megsütöttem a kisebben, és jó lett. Köszi nektek a segítséget! :D
2010. ápr. 2. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!