Hogy tudnám megoldani kapcsos tortaforma nélkül?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
egy folpackkal kibélelt jénaiban megcsinálod a belsejét,jól lehűtöd, majd a jénait egy pillanatra melegvízbe mártod és kiemeled az egészet. a fóliát óvatosan eltávolítod.
a krémből fértettél annyit, hogy most körbekend, és odaragasztod a pisklótákat.
forma nélkül ennyit tudok javasolni.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Szia!
Sütnék egy lapos, kerek tésztaalapot. (vagy törnék össze kekszet, kikeverném margarinnal, cukorral, gömbbé formálnám, majd kilapítanám kerekre. szóval "gyurmáznék vele.)
Aztán mascarponet felvert tejszínhabban kikevenék, és ízesíteném (pl: gyüm, kávé, csoki, kókuszreszelék stb, ami eszedbe jut.) Habzsákot vennék elő, de nem tennék rá csatlakozó fejet, hogy nagy legyen az elején a lyuk.
Habzsákot megtölteném, és ezzel az alaptészta karimáján húznék egy kört. (Ez adja meg a krém magasságát, majd középen is feltölteném a krémmel. Késsel eligazgatnám, majd babapisótával kiraknám az oldalát, és díszíteném a tetejét.
Ennyi!
Ui: a tejszín és a mascarpóna hideg legyen, és csak addig tölteném fel az ízesítőkkel, amíg az állagát megtartja, vagyis nem válik túlzottan folyóssá (hogy megálljon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!