Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » S. O. SLángos recepthez...

S. O. SLángos recepthez egyáltalán nem ír tejfölt se kefírt semmit, jó lesz az úgy, nem lesz az kemény? Rakjak hozzá?

Figyelt kérdés

500g liszt

3dgk élesztő

2 dl tej

1tk só

1 tk cukor

20dkg főtt burgonya

2011. máj. 26. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nem kell bele.jó ez. és sokszor nem is tejjel csak sima vízzel csinálom,úgy se lesz kemény
2011. máj. 26. 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:

szia!

Úgy látom, nem sok kelt tésztát sütöttél még! Ha igen, akkor bocs!

Ha meleg cukrozott tejben megfuttatod az élesztőt, és finoman megdagasztod a tésztát, az olyan puha lesz, mint a vaj. A tejföl és a kefir a kisült lángosra kell, nem bele! :)

2011. máj. 26. 17:39
 3/8 anonim ***** válasza:
A krumpis lángosba nem kell sem tejföl, sem kefír, amire te gongolhattál, az a kefíres lángos, de az teljesen más.
2011. máj. 26. 17:41
 4/8 anonim ***** válasza:
A férjem ugyanezt a receptet sütötte ma. Nagyon finom puha lett a tészta.
2011. máj. 26. 17:46
 5/8 A kérdező kommentje:
köszike a gyors választ,hát elég kezdő vagyok.másodszor csinálom az első sütésem jól sikerült vmikor, nagyon jó lett csak nem tudtam melyik az a recept,de találtam másikat.kivi vok milyen lesz.köszike tényleg.
2011. máj. 26. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:
2011. máj. 26. 17:57
 7/8 A kérdező kommentje:
hááát ami először jól megy utána tuti nem,az állaga kissé kemény alig tudom vékonnyá szaggatni kézzel ez nem jó sztem vastag lett és nem is kellt meg rendesen és sztem a tészta kemény.porélesztővel csináltam a tejben felfutott,jaj ilyenkor úgy elmegy a kedvem .
2011. máj. 26. 18:27
 8/8 A kérdező kommentje:
amúgy ehető nem rossz a tészta de sztem puhábbnak kellene lennie,de így is fini.
2011. máj. 26. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!