Szerintetek jó-e még, ez a csirkemell? Megsüthetem?
Figyelt kérdés
Vettem csirkemellet, tálcásat.Tálcát kukába, húst dobozba és lefagyasztottam. Kivettem kèt napja, vízbe kiengedni. Sajnos bekellett mennem helyettesíteni a munkahelyemre, így a csirkemell maradt a vízben a hűtőben. Most kivettem, furcsa szaga van. Megmostam. Utána már alig érezhető, de azért mégis... mit gondoltok?2016. márc. 4. 18:26
1/7 anonim válasza:
Két napot vízben ázott húst én már nem használnék fel, még, ha nincs is szaga , akkor sem. Annak a lelke is kiázott már...
3/7 anonim válasza:
Eleve nem értem, minek tetted vízbe - ezzel csak tönkreteszed a húst, minden ízanyga meg értékesebb ásványok kiáznak belöle.
Ha fel, akarod olvasztani, akkor elég kivenni a fagyasztóból, egy óra alatt kiolvad.
De ha két napog ázott a vízben, akkor nem ehetö többé.
5/7 A kérdező kommentje:
Harmadik válaszoló: mikor kivettem a fagyoból, aznap elakartam készíteni, s hogy gyorsabban kiengedjen vízbe raktam.
Aztán ott felejtettem, a melo miatt.
Nem szándèkos áztatás volt.
Köszönöm a válaszokat, nem fogom megsütni.
2016. márc. 4. 19:40
6/7 anonim válasza:
A harmadik vagyok: ha gyorsan akarod kiolvasztani, akkor dupla lezárt zacskóba téve tedd a vízbe.
Így egyrészt nem ázik ki belöle minden értékes tápanyaag, másrészt így ehetö maradt volna.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot! Legközelebb kipróbalom.
2016. márc. 5. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!