Receptötleteket és étel ötleteket kérnék tőletek,2,5 éves válogatós fiam részére? A többi lent.
2-es köszi az ötleteket.
Most beteg a fiam és a drnéni úgy gondolja, hogy ha ezt a diétát tudom nála alkalmazni egy ideig akkor hamarabb fog meggyógyulni. Szereti a gyümölcsöket, a felvágottak életében egyszer volt hajlandó megkóstolni.
Szeretnék minél több receptet begyűjteni, hogy tudjam változatosan kínálni.
Mi felnőttek is megunjuk egy idő után ugyanazt az ételt.
Amiket szeret: gyümölcsök, grízgaluska, nokedli, rizs, reggeli pelyhek, tésztás ételek (de most kilőve).
Amit elfogad: főtt répa, kukorica, krumpli, a húst ritkán (azt is inkább darálva).
Főleg az elkészített ételeket szereti.
Most ennyi jutott eszembe amit talán lehet.
Gyerekkoromba nekem is sokat fájt a fülem, 6 évesen kivették a mandulám (utána nem volt gond).
Két hétig próbálom tartani magam a diétához. Utána ha jobb lesz ha nem ennyi volt.
Nem értem, mi a baj az 5. hozzászóló javaslataival. Pl. a sárgaborsófőzelékbe élből nem kell semmi, se rántás, se tejföl, a zabos piskótát még nem próbáltam, de tervezem, rossz szerintem nem lehet (bár az életmódomba pont nehezen fér, de egy kicsi azért OK), ma sütöttem lenmagvas piskótát (szeretek kísérletezni, gondoltam, ha ez ehető, akkor a többi verzió csak jobb lehet. határozottan ehető, de persze nem a kedvenceim egyike, de szénhidrátszegény alapnak valami ízes dologgal jó lehet). A zabos tuti jobb, szerintem a rizslisztesnél is kellemesebb lesz, pedig az is kellemes.
Én nem vagyok csirkemellpárti, de az is jó étel tud lenni. Mégis mi ezekkel a baj? Pont olyanokat írt, amik a lista alapján megfelelnek.
A vegán irány sem rossz ötlet.
De valami zöldséges étel tojással gazdagítva is megpróbálható, a totál zsírkerülő irányt hanyagolnám, egy tojás egy csomó zöldséghez azért nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!