Mit kezdjek a tojássárgájával?
De úgy érted, megeszed azért a sárgáját is?
Rengeteg sárgájás étel van. Eleve megsütve szuper, de sok sütbe csak sárgája kell, sűríteni lehet vele, édes krémek készíthetők... Én napi 1-2-t elhasználok tojástejbe, de ez csak szűk körökben népszerű.
Ha te nem eszed meg, remélem, van a háztartásban, aki igen. Kár lenne a tojás messze értékesebb feléért.
A legtöbb gyúrt, illetve kevert tésztába sárgáját használunk. Illetve a tésztákat is a tojás sárgájával kenjük le zömében. De tényleg lehet krémeket, szószokat is készíteni belőle.
De ha mást nem, akkor akár hajpakolást is csinálhatsz belőle (tudom, hogy pont ebbe a kategóriába illik :D). Összekevered egy kis mézzel vagy olívaolajjal és már kenheted is a hajadra. Elképesztően puha és fényes lesz tőle a hajad. :D
Köszi a tippeket!
amúgy megeszem a sárgáját csak most kevesebb zsírt meg satöbbi satöbbi cuccot szeretnék bevinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!