A süti tetejét tojássárgájával vagy fehérjével kell lekenni sütés előtt?
Figyelt kérdés
Én tojássárgájával kenem, de valahogy mindig olyan csúnya, mintha megégne rajta.Ti hogy csináljátok???2014. dec. 21. 19:40
2/7 A kérdező kommentje:
akkor lehet h ez a baj :-((
2014. dec. 21. 19:44
3/7 anonim válasza:
Lehet mindkettővel.Ha fehérjével kened másabb lesz a süti teteje az biztos.A sárgája alaból sárga tehát barnítja.
4/7 anonim válasza:
Érdekes... én nem választom szét. Felverem és azzal kenem. Még egyszer sem próbáltam külön.
5/7 anonim válasza:
Mégis milyen süti?
Pogácsát például a sárgájával, mézesre pedig fehérjéből lehet "havat" varázsolni...
6/7 anonim válasza:
Lassan kell sütni, alacsonyabb hőfokon, és akkor nem fog megégni. Meg nem szabad közel tenni a sütő tetejéhez/aljához a tepsit, inkább középre.
7/7 anonim válasza:
Tojás sárgája.1 tojáshoz egy mokkáskanál tejet is szoktam keverni.Szép tőle a teteje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!