Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A süti tetejét tojássárgájával...

A süti tetejét tojássárgájával vagy fehérjével kell lekenni sütés előtt?

Figyelt kérdés
Én tojássárgájával kenem, de valahogy mindig olyan csúnya, mintha megégne rajta.Ti hogy csináljátok???
2014. dec. 21. 19:40
 1/7 anonim válasza:
36%
Fehérjével kell kenni! :)
2014. dec. 21. 19:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
akkor lehet h ez a baj :-((
2014. dec. 21. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet mindkettővel.Ha fehérjével kened másabb lesz a süti teteje az biztos.A sárgája alaból sárga tehát barnítja.
2014. dec. 21. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim válasza:
Érdekes... én nem választom szét. Felverem és azzal kenem. Még egyszer sem próbáltam külön.
2014. dec. 21. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

Mégis milyen süti?

Pogácsát például a sárgájával, mézesre pedig fehérjéből lehet "havat" varázsolni...

2014. dec. 21. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Lassan kell sütni, alacsonyabb hőfokon, és akkor nem fog megégni. Meg nem szabad közel tenni a sütő tetejéhez/aljához a tepsit, inkább középre.
2014. dec. 21. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Tojás sárgája.1 tojáshoz egy mokkáskanál tejet is szoktam keverni.Szép tőle a teteje
2014. dec. 21. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!