Ha elmennétek kirándulni egy erdőbe, akkor magatokkal vinnétek a húgotokat aki 6éves? (kettő napra)
te minden nap felteszel egy kérdést? -.-
Budapesti vagy?
"te minden nap felteszel egy kérdést? -.-"
Remélem nem probléma C: Ez az oldal erre készült.
"Budapesti vagy?"
Majd a következő kérdésemben megmondom...
-
"Simán, ha nem ijesztgeted még élvezni is fogja. "
Nem szoktam illesztgetni,de amikor este lenne akkor én elmennék felfedezgetni.Nem felfedezni,ezt nem tudom megmondani hogy nekem ez mit jelent.De ezt inkább egyedül szeretem csinálni,de gondolom a húgi félne ha a sátorban hagynám ezért még nem tudom hogy mi lesz.Bár ő nagyon szeretne eljönni.
Azon gondolkodtam hogy most ma elmennék egyedül,arról csinálnák neki egy videót hogy milyen este,és lehet hogy elmenne a kedve C:
Utolsó vagyok.
Isten őrizz, hogy egyedül hagyd a sátorban éjjel!!! Normális vagy?
Ha éjjel elmászkálsz, akkor
a) vidd magaddal
b) egyáltalán el se vidd az erdőbe
Egyedül ne hagyd, mert ha baja lesz, a te felelősséged, és neked kell elszámolni magaddal (a börtön a bűntudat mellett csak laza kikapcsolódás)!
"Isten őrizz, hogy egyedül hagyd a sátorban éjjel!!! Normális vagy?"
Te is olyan ember vagy sajnos aki retteg mindentől,mert túl sok filmet nézet.Mi baja lehetne???Megeszi egy szörny? C:
-
"Ha éjjel elmászkálsz, akkor
a) vidd magaddal
b) egyáltalán el se vidd az erdőbe "
Igen.b a jó válasz így most hirtelen.):
"Egyedül ne hagyd, mert ha baja lesz, a te felelősséged"
Ez nem a barlang film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!