Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ezzel most mit kezdjek? Kuka...

Ezzel most mit kezdjek? Kuka az egész?

Figyelt kérdés

Múlt héten vettem darált húst töltött paprikához. Akkor nem volt időm, ezért ment a fagyasztóba.

Ma reggel áttettem a hűtőbe kiolvasni és nemrég nekiálltam megcsinálni. A még elég meleg főtt rizst kiraktam egy tálba, kibontottam a húst és ráborítottam a rizsre.


És itt a gond, túl jó a hűtőnk és nagyrészt fagyott volt még. Tehát összekeverni esélytelen. Már a hagyma is meg van sütve hozzá, felforraltam a paradicsomos levet...

Jelenleg felhúztam magam és otthagytam az egészet.


A gondom az, hogy fogalmam sincs, a hússal mihez kezdjek. El merjem rakni a hűtőbe így, hogy rögtön a gőzölgő rizsre borítottam rá a félig kiolvadt húst? Vagy szalmonellát kockáztatok és inkább dobjam ki az összes cuccot a francba?


2015. máj. 12. 21:49
 1/2 anonim ***** válasza:

1. ha még egyben van a hús leveszed, és mikróban (defroston) kiolvasztod


2. Az egészet teszed a mikróba defrostra, és kb. 5 perc múlva össze tudod keverni


Ezt a keveréket én már nem tárolnám tovább nyersen... A darálthús eleve érzékeny, azt lefagyasztottad, hűtőbe áttetted, meleg rizsre rátetted.

2015. máj. 12. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Ahogy az 1-es hozzászóló mondja, úgy csináld.


Én a töltöttpaprikához nem szoktam előfőzni a rizst. A nyershúst összekeverem a nyers rizzsel, és megtöltöm a paprikát. Együtt fő meg, és így sokkal ízletesebb, mert az ízek összevegyülnek.

2015. máj. 12. 23:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!