Dr. Oetker-es eperfagyit akarok csinálni, de nem verődik habbá. Miért? És hogyan lehetne rajta segíteni?
Figyelt kérdés
Az előírásnak megfelelően 2 deci tejjel elkevertem, robotgéppel egy ideig alacsony, majd közepes, végül legmagasabb fokozaton próbáltam habbá verni, azt írja, minimum 3 percig, de már vagy negyed órája keverem, mégis még mindig csak folyékony lötty. Az előbb a csokis simán sikerült.2010. ápr. 1. 12:05
1/3 anonim válasza:
Melyiket raktad bele először? A tejet kell először, aztán bele a port, és közbe elkezdeni felverni...
2/3 A kérdező kommentje:
A tejet raktam bele először, mert úgy is volt ráírva a tasakra.
2010. ápr. 1. 12:57
3/3 anonim válasza:
2 dolog jutott az eszembe:
1.) nem volt elég hideg a tej- az egész kulimájszt dobd be a mélyhűtőbe kb.10-15 percre és utána ess neki a habverővel újra.
2.) nem lehet, hogy lejárt az epres por szavatossága?
Remélem, a mélyhűtő segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!