Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Dr. Oetker-es eperfagyit...

Dr. Oetker-es eperfagyit akarok csinálni, de nem verődik habbá. Miért? És hogyan lehetne rajta segíteni?

Figyelt kérdés
Az előírásnak megfelelően 2 deci tejjel elkevertem, robotgéppel egy ideig alacsony, majd közepes, végül legmagasabb fokozaton próbáltam habbá verni, azt írja, minimum 3 percig, de már vagy negyed órája keverem, mégis még mindig csak folyékony lötty. Az előbb a csokis simán sikerült.
2010. ápr. 1. 12:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Melyiket raktad bele először? A tejet kell először, aztán bele a port, és közbe elkezdeni felverni...
2010. ápr. 1. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
A tejet raktam bele először, mert úgy is volt ráírva a tasakra.
2010. ápr. 1. 12:57
 3/3 anonim ***** válasza:

2 dolog jutott az eszembe:


1.) nem volt elég hideg a tej- az egész kulimájszt dobd be a mélyhűtőbe kb.10-15 percre és utána ess neki a habverővel újra.


2.) nem lehet, hogy lejárt az epres por szavatossága?


Remélem, a mélyhűtő segíteni fog.

2010. ápr. 1. 13:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!