Van Különleges receptetek? Ami mutatós és persze nem telik nagyon sok időbe a cicomázása. Húsvétra szeretnék valami különlegességet késziteni, amit esetleg nem mindennap készit az ember.
Jajj egyet kaptam is..Ilyenekre gondolok!!! Gyönyörű és nem is nehlz elkésziteni!! És elég különleges. Szerintem..
Szia!
Én tortareceptet küldök. kb. 2 hónapja próbáltam ki először, nagyon fincsi és gyorsan elkészül. Igaz, hogy nem kimondottan húsvéti, de finom és mutatós desszert.
Szia köszi szépen.Már régen is nézegettem ezt a receptet hiszen mindenki csak dicséri!
Még várok! Inkább étel reciket:D Mert már meg van h milyen sütöket sütök.
Hát szerintem -ha tervezel levest- akkor bármilyen zöld zöldségből készült krémleves nagyszerű. Spenót akár. Hiszen tavasz=zöld. A tetejét meg díszítheted kis joghurttal vagy tejföllel esetleg arra egy kevés reszelt répa és az szépen mutatna :) Sőt, ha jól tudom, akkor spenóthoz illik a főtt tojás is. Szerintem a krémleves különleges. Valljuk be, nem mindenki szereti ;)
Ahogy a linkeden látom töltött hús. Apukám nagyon finomat tud csinálni, alapja a tojás :) Hagymapirítás, esetleg sonka (szerintem húsvétkor naná, hogy sonka :)) bele a tojás és párolt zöldségek. Aztán ezt felgöngyölöd a hússal, megtűzöd, bepanírozod, kisütöd, és szépen felszeleteled, hogy mindenki lássa, milyen szép színes tavaszias belül :) Apum kétfélét szokott csinálni, a másikba egy kis májat szokott sütni, az is nagyon finom :)
Remélem tudtam segíteni :)
Naná hogy tudtál segiteni!!!!! Nagyon cuki lesz! Meg fogom csinálni. Tehát akkor remélem h jól értettem: olaj+hagym+tojás+zöldsgé+sonka ezeket mind egy picit az olajba megpárolom ugye? Mármint a tojást ráütöm rendesen és elkeverem?
Biztos igy..Jaj csak a bajom h a húst nem tudom h hogy göngyöljem fel..Nincs hústűm amivel megállna..De gondolom h a panirtól megáll..
Igen, mintha rendes rántottát készítenél.
Ha nincs hústű jó a fogpiszkáló is, csak el ne felejtsd, hogy melyikbe mennyit tettél :) De szerintem muszáj megtűzni :) Örülök, hogy segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!