Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mondanátok nekem olyan süti...

Mondanátok nekem olyan süti receptet, amit könnyü megcsinálni (kezdö vagyok) és gyorsan kész, és lehet azonnal enni?

Figyelt kérdés
lehet sós v édes mind1, csak nem legyen 1 oránál sokkal több!! köszike:)
2010. márc. 31. 08:32
 1/7 anonim ***** válasza:

kókuszgolyó

[link]

2010. márc. 31. 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
14 evőkanál liszt, 4 tojás, 1 pohár tej, 1 phár olaj, a csomag sütőpo (vagy szalakálé)+ cukor amennyit akarsz..nem tudom tényleg..Reszelhetsz hozzá citrom/narancshéjat.Tehetsz eszenceket is bele (rum, vanilia). A tojásfehérjéket jobb ha külön felvered a cukorral és a legvégén lassú mozdulattal hozzákevered.Majd előmelegitett sütőben 30 percig kb. sütöd.
2010. márc. 31. 08:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Bögrés süti az nagyon egyszerű és finom,a-sütés,főzésnél a negyedik oldalon bögrés süti kérdés van feltéve.A válasz lapon az utolsó előtti válasz részletesen leírja a készítését,ha nem találod leírom.ZS
2010. márc. 31. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! a kokuszgolyot és a bögrés sütit már csináltam, de a másikat kiprobálom!:P
2010. márc. 31. 19:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Süss piskótát.a tetejére szórj sütés előtt bőven nem túl finomra darált cukros diót.Ha szépen akarod tálalni,akkor ne kockára vágd,hanem egy pogácsaszaggatóval félholdakat vágj ki belőle.
2010. márc. 31. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia 08:39-as vagyok. Úgy döntöttem h leirom a legkönnyebb receptemet is, ami elsőre is sikerült már. Jah persze krémről van szó!!!!!! És olyan izűre készited amilyenre akarod, vagyis a te fantáziádra bizom.

Szóval: 0,5 l tej, 6 kanál liszt, cukor(az megint izlés szerint, kóstold meg és az szerint), 25 dkg margarin (Ráma sütőmargarin, tudod milyen úgye?:D).

A 0,5 l tejből kiveszel annyit h tudd jól elkavarni a 6 kanál lisztet benne. A maradék tejet pedig felteszed melegedni. Közbe a cukrot is hozzáadagolod. Amikor látod h a tej kezd meleg lenni, akkor a tejes lisztet hozzá kavarod és folyamatosan addig kavarod, amig jól-jól besűrűsödik. Amikor besűrűsödött, akkor hagyod h hűljön ki. (erkélyen a földön például). Miután kihűlt gyors mozdulatokkal a margarint hozzá kavarod, addig amig jó "habos" lesz.(mármint a margarint jól elkavarod, elég sokáig és erővel kell:D). Ezután vagy a margarinnal együtt is lehet hozzáadod az izeket: pl. ha citromos tortát vagy szeletet akarsz akkor 1 citrom héja+leve kell a krémbe, tehetsz kakaót, rumot, vaniliát..szóval bármit..

2010. ápr. 1. 06:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
okés köszike! majd kiprobálom remélem sikerül, majd irok h sikerült:P
2010. ápr. 2. 10:36

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!