Mondanátok nekem olyan süti receptet, amit könnyü megcsinálni (kezdö vagyok) és gyorsan kész, és lehet azonnal enni?
Szia 08:39-as vagyok. Úgy döntöttem h leirom a legkönnyebb receptemet is, ami elsőre is sikerült már. Jah persze krémről van szó!!!!!! És olyan izűre készited amilyenre akarod, vagyis a te fantáziádra bizom.
Szóval: 0,5 l tej, 6 kanál liszt, cukor(az megint izlés szerint, kóstold meg és az szerint), 25 dkg margarin (Ráma sütőmargarin, tudod milyen úgye?:D).
A 0,5 l tejből kiveszel annyit h tudd jól elkavarni a 6 kanál lisztet benne. A maradék tejet pedig felteszed melegedni. Közbe a cukrot is hozzáadagolod. Amikor látod h a tej kezd meleg lenni, akkor a tejes lisztet hozzá kavarod és folyamatosan addig kavarod, amig jól-jól besűrűsödik. Amikor besűrűsödött, akkor hagyod h hűljön ki. (erkélyen a földön például). Miután kihűlt gyors mozdulatokkal a margarint hozzá kavarod, addig amig jó "habos" lesz.(mármint a margarint jól elkavarod, elég sokáig és erővel kell:D). Ezután vagy a margarinnal együtt is lehet hozzáadod az izeket: pl. ha citromos tortát vagy szeletet akarsz akkor 1 citrom héja+leve kell a krémbe, tehetsz kakaót, rumot, vaniliát..szóval bármit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!