Hogy sussek gofrit ha nincs gofri sutom? Ja es receptet tudtok hozza ajanlani es hogy kell megcsinalni?
Figyelt kérdés
2 eves lanyomnak meg nekem aki 32 hetes terhes vagyok kene.Nagyon megkivantam de nem tudom hogyan kell.2010. szept. 16. 13:31
1/6 anonim válasza:
Háttt sztem gofri sütö nélkül nem nagyon megy.én pont tegnap vettem mert már nem birtam a párom unszolását h mennyire enne gofrit ugyh én ma készülök csinálni.a recepteket én is várom ha nem baj:)
2/6 anonim válasza:
A recept :)
Ha van ilyen nyeles összecsukható ostyasütőd, azzal megpróbálhatod kisütni, de először csak keveset tegyél bele :)
4/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Melegszendvics sutobe nem lehetne megcsinalni?Ja es mennyi evokanal a 40dkg cukor,liszt es a 12 dkg rama?
2010. szept. 16. 14:04
5/6 A kérdező kommentje:
12dkg cukor.nem 40.bocsi
2010. szept. 16. 14:05
6/6 anonim válasza:
A gofritésztát akár palacsintasütőben is meg lehet sütni, az íze ugyanolyan lesz, legfeljebb nem lesz kockás. Mivel sok benne a cukor, és vastagabb lesz, mint a palacsinta, alacsonyabb hőfokon süsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!