Ki mit süt-főz húsvétkor?
Nálunk ált.rántott hús,fasírt,töltés,rizs,hasábkrumpli,franciasaki,savanyúság.....
Kókuszgolyó,piskótatekercs.
Idén semmi,mert megyünk az állatkertbe a gyerekekkel! :D
szia! mi 3an vagyunk csak, férjem és picifiam, én meg nem vagyok még valami profi, de ezeket terveztem el:
rántott hús,tört krumpli,lilahagymás-majonézes krumplisali
vasárnap székelyképoszta
vettem egy kilós sonkát megfőzöm, meg persze tojást.
lesz még tojáskrém, mert párom imádja.
Hétfőn vednégségbe megyünk, sütit a mamám csinál, mert én hülye vagyok hozzá:):)
Szerintem nem leszünk otthon,kirandulunk,vagy mi is àllatkertbe meyünk.Anyumnàl hagyomàny:
-Sàrga turo
-Kokusz kocka(néger kocka)
-töltött kàposzta
-francia salàta
-szendvics(vajas bagett szelet rajta pick szalamo,fött tojas karika,ecetes ubi,reszelt sajt,piros arany)
ami biztos lesz: töltött csirke, töltött csirke combok, rántott hús és gomba, kukoricás rizs, görög saláta, majonézes krumpli saláta, hús leves, fonott kalács, tiramisu, juhtúrós pogácsa, méteres kalács
és lehet hogy grillezni is fogunk még, akkor grill husik, sok-sok zöldség, hasáb burgonya és 2 fajta zöld saláta
mi is hárman vagyunk csak, de jönnek a rokonok :) mi már péntektől húsvéti dolgokat eszünk kb keddig :)
és hétfőn mi is állatkertbe mennénk, ha nem fog szakadni az eső
ja és természetesen főtt tojás-házi sonka lesz :D
Hazi fott sonka, fustolt kolbasz, turt hus, tojas
Tyukhusleves, vegyes sult (csirke, sertes, barany), parolt kaposzta,
Toltott kaposzta, masnap a megmaradt hideg sultek melle majonezes krumpli
dios, makos tekercs, Kati suti es nyuszi alaku tejszines diotorta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!