Hogyan keszitsem el jo a pizzat? Meddig sussem es mikor tegyem ra a sajtot?
Figyelt kérdés
Lattam youtubon a kesz tesztalapot megkenik a paradicsompurevel erre ra ki mit szeret. Mikor mar majdnem kesz akkor ra a sajt es meg egy perc a sutoben hagyva. Es kesz a pizza ami par perc alatt megvan.
A masik hogy olvasni olyan receptet is ahol a sajtot mindjart az elejen rateszik de tapasztalatom szerint akkor amire kesz a pizza a sajt nagyon megpirul es nem szep a tetejen.
2016. febr. 18. 15:55
1/3 anonim válasza:
Akkor úgy csináld, ahogy neked tetszik !
2/3 anonim válasza:
Én a tésztát is magam csinálom, és úgy szoktam, hogy a kinyújtott lapot (ha megkelt) megkenem a pürével, megszórom feltéttel. Berakom sülni, és ha látom, hogy már kezd a tészta széle pirulni, akkor kiveszem, és rászórom a sajtot.
3/3 anonim válasza:
19:50 vagyok. A vége lemaradt, hogy utána még visszarakom, hogy szépen ráolvadjon a sajt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!