Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan keszitsem el jo a...

Hogyan keszitsem el jo a pizzat? Meddig sussem es mikor tegyem ra a sajtot?

Figyelt kérdés

Lattam youtubon a kesz tesztalapot megkenik a paradicsompurevel erre ra ki mit szeret. Mikor mar majdnem kesz akkor ra a sajt es meg egy perc a sutoben hagyva. Es kesz a pizza ami par perc alatt megvan.

A masik hogy olvasni olyan receptet is ahol a sajtot mindjart az elejen rateszik de tapasztalatom szerint akkor amire kesz a pizza a sajt nagyon megpirul es nem szep a tetejen.


2016. febr. 18. 15:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Akkor úgy csináld, ahogy neked tetszik !
2016. febr. 18. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
Én a tésztát is magam csinálom, és úgy szoktam, hogy a kinyújtott lapot (ha megkelt) megkenem a pürével, megszórom feltéttel. Berakom sülni, és ha látom, hogy már kezd a tészta széle pirulni, akkor kiveszem, és rászórom a sajtot.
2016. febr. 18. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
19:50 vagyok. A vége lemaradt, hogy utána még visszarakom, hogy szépen ráolvadjon a sajt :D
2016. febr. 18. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!