Mit rontok el a csirkemell sütésénél ha a végén rágos marad?
Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 14:55
12/14 anonim válasza:
Én sem tudok jobbat ajánlani, forró zsiradékon kevergetve megkapatni, hogy egy kis kéreg keletkezzen rajta. Majd lefedni és párolni kezdeni pár percig, amíg ki nem adja a saját levét.Vizet csak akkor egy picurkát, ha a saját levet elfőtte és kezd zsírjára visszasülni. De lehet, hogy már ekkor is jó, és nem is kell hozzá víz- hústól is függ-
és egy kóstolás után lehet egy kis színre pirítani, de nem kiszárítani.
Lehetőleg azonnal fogyasztani, mert álltában visszakeményedhet a hús is.
13/14 anonim válasza:
20 perc tènyleg nagyon sok. Max. 10 perc, de inkàbb kevesebb. Kóstólni kell.
14/14 UseYourBrain válasza:
Csirkemellnél 5 perc puhítás(párolás) aztán nagy lángon gyorsan megpirítod és kész is. Ahogy az előzőek is mondták azért rágós mert kiszáradt teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!