Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit rontok el a csirkemell...

Mit rontok el a csirkemell sütésénél ha a végén rágos marad?

Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 14:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az utolsó mondja!
2016. febr. 14. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:

Én sem tudok jobbat ajánlani, forró zsiradékon kevergetve megkapatni, hogy egy kis kéreg keletkezzen rajta. Majd lefedni és párolni kezdeni pár percig, amíg ki nem adja a saját levét.Vizet csak akkor egy picurkát, ha a saját levet elfőtte és kezd zsírjára visszasülni. De lehet, hogy már ekkor is jó, és nem is kell hozzá víz- hústól is függ-

és egy kóstolás után lehet egy kis színre pirítani, de nem kiszárítani.

Lehetőleg azonnal fogyasztani, mert álltában visszakeményedhet a hús is.

2016. febr. 15. 10:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
20 perc tènyleg nagyon sok. Max. 10 perc, de inkàbb kevesebb. Kóstólni kell.
2016. febr. 24. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 UseYourBrain válasza:
Csirkemellnél 5 perc puhítás(párolás) aztán nagy lángon gyorsan megpirítod és kész is. Ahogy az előzőek is mondták azért rágós mert kiszáradt teljesen.
2016. ápr. 6. 03:05
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!