Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek finom volna ez a...

Szerintetek finom volna ez a süti?

Figyelt kérdés
Lenne kedvem valami finom sütit sütni, a párom is biztosan örülni neki. :) Viszont nem akarok elmenni most a boltba ezért abból gazdálkodok ami itthon van. Arra gondoltam, hogy sütnék egy vaníliás piskótát. Amíg sül a sütőben addig főznék egy vaníliás pudingot. Mikor kész a piskóta kis kerek formákat szaggatnék belőle és rákenném a pudingot amikor már nem forró de még nincs teljesen megdermedve. Aztán felolvasztanék mirelit áfonyát meg szedret, rátenném a tetejére, megporcukroznám és hagynám egy kicsit állni a hűtőben. Szerintetek finom lenne?
2016. febr. 6. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:
18%
Amennyiben szereted a műanyagot, mint a zacskós puding, fagyasztott E-s gyümölcsök, biztos nagyon finom lesz :)
2016. febr. 6. 11:34
 2/4 anonim ***** válasza:
17%
Én visszaköpném.
2016. febr. 6. 11:35
 3/4 anonim válasza:
67%
szerintem nagyon finom lenne :)
2016. febr. 6. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:
67%

egy olyan ötletet mondanék, hogy ha kicsit több tejjel/vízzel csinálod a pudingot és olvasztasz bele vajat (főzés közben), akkor ha kihűl akkor csodás krém lesz belőle

Ha nem lenne bajom a szederrel akkor tuti ízlene :)

2016. febr. 6. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!