Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell elkészíteni a...

Hogyan kell elkészíteni a Babgulyást?

Figyelt kérdés
Milyen és mennyi füstölt húst használtok, tesztek-e bele gulyáskérmet, csipetkét, nokedlit. És milyen sorrendben teszitek fel főni az alapanyagokat ill. mennyi idő alatt fől meg maga a gulyás?
2008. szept. 18. 14:41
 1/3 anonim ***** válasza:
az én anyukám egy nagy fazékba simán beledob egy egész füstölt csülköt!szaggat bele csipetkét,de gulyáskrémet nem tesz bele.először hagyma,aztán a husi és bab-ők kb. egyszerre lesznek jók.végül a sárgarépa és a zöldség és az utolsó fázis a csipetke:)
2008. szept. 18. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Én úgy csinálom hogy hagymát pirítok olajon,a tűzről levéve beleteszem a pirospaprikát.Hozzáadom babot,a kockára vágott húst,pl sertéskarajt/én nem rakok bele füstöltet/.Fűszerezem sóval,borssal,ételízesítővel,tört fokhagymával.Ha a husi félig megfőlt hozzáadom a karikára vágott zöldséget és répát.Kb 3 óráig főzöm.
2008. szept. 18. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket.
2008. szept. 18. 18:26

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!