Miket ettél ma egész nap?
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 15:34
1/27 anonim válasza:
reggel 2 bundáskenyeret, délelőtt még ettem sajtos pogit, 3vagy 4 et, és most lettem kész a főzéssel, fokhagymakrémleves, és krumplistészta, idáig ezt ettem. este valszeg még egyszer tésztát fogok, esetleg valami gyümit utána még-
2/27 anonim válasza:
Tegnapi kajákat, vacsiról maradt melegszendvics, azt ettem reggelire, ebédről pedig húslves, gombás-fokhagymás szelet rizzsel.
3/27 anonim válasza:
fasirtot krumplisalátával és almát
4/27 anonim válasza:
Reggeli:
2 pogácsa
Sonkás-sajtos szendvidcs :)
Ebéd:
Bableves
Grízestészta :)
Uzsonna: :)
Rakott kelkáposzta
5/27 anonim válasza:
Reeggel szendvicset, ebédre meg tejbedarát, vacsorára sztem halrudacskákat sütök.
7/27 anonim válasza:
reggeli: 2 kifli egy kefír
Ebéd: 2 grill csirkecomb + 1 csokis "kroaszán"
Vacsi: párolt zöldségek
8/27 anonim válasza:
reggel 2 csokit,energiaitalt,meg pizzáskiflicskét vagy ötöt,10 körül megint csokit,meg energiaitalt,utána zsemlét,sajttal,meg kókuszoskekszet
lassan enni kellene normálista is,van pörkölt,tésztával,estére meg banán,alma,csoki
éljen az egészségtelen étkezés
9/27 A kérdező kommentje:
Én egy szelet barna kenyeret,meg néhány abonetett meg ivó yoghurtot.Mára sztem ennyi ,vagy majd néhány abonett.
2010. márc. 29. 16:18
10/27 anonim válasza:
reggeli: sonkás szendvics
ebéd: babsaláta
uzsonna: gyümölcsleves
egy diétázó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!