Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miket ettél ma, mit fogzs...

Miket ettél ma, mit fogzs holnap enni?

Figyelt kérdés
teljesen betartod fogyás alatt az étkezést
2011. márc. 30. 22:07
 1/9 Fecc válasza:
Csak reggelizni szoktam.
2011. márc. 30. 22:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Reggelire párizsis toast kenyeret meg egy fél uborkát.

Tízóraira epret és pár szem diót.

Ebédre salátát: sonkacsíkok, a másik fél uborka, négy csemegeuborka, és mozzarella. Valamint két kocka csokit.

Uzsonnára egy körtét.

Utána csaltam, mert énekelni mentem, és az előtt muszáj enni, különben elájulok, egy májas borekast vagy mit.

Vacsira egy negyed fej saláta plusz feta sajt, valami mustáros öntettel (abban nem tudom, mi volt, a párom csinálta és finom volt :D)

Nagyon szigorú étrendet tartok, mert ha egy kicsit is lazítok, akkor tudom, hogy nem tudok megállni utána. Ezt a májas izét is sajnálom, de muszáj volt valamit ennem :(

2011. márc. 30. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Reggeli egy tk buci, salátalevéllel, paradicsommal, paprikával és csirkemellsonkával

Tizóra: ugyanaz, csak fél buci

Ebéd: Saláta, csirkemell, paradicsomé és uborka

Uzsonna: natúrjoghurt

Vacsi: Túró, tojás, paradicsom

Plusz 2liter zöld tea.

Holnap valószinű hasonló étrendem lesz, csak az ebéd lesz, a csirkehús helyett chilis babot fogok enni salátalevéllel.

2011. márc. 30. 22:30
 4/9 anonim válasza:
51%

Reggelire sajtkrémes háromszög-melegszendvicset hagymával, isteni kolbásszal és csokis müzlit. napközben nincs pénzem nagyon költeni, úgyhogy csak egy túrós táskát ettem, azóta pedig kekszet (győri édes zabfalatok) tejjel, melegszendvicseket ugyanazzal plusz kukoricával és a maradék müzlimet.

holnap eszek egy gyrost, mert szeretem.

2011. márc. 30. 22:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Reggeli: tk. szendvics, 2 szelet csirkemell sonka, túró, uborka

Tízórai: alma

Edéb: csirkecomb, barnarizs, párolt borsó, saláta

Uzsonna: ugyanaz, mint az ebéd csak kevesebb

Vacsi: saláta

Holnap kb ugyanezt fogom enni, mert van még a csirkecombból, csak este fehérjeturmix, mert edzésem lesz.

2011. márc. 31. 08:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Reggeli: Graham toast kenyérből kér szelet párizsival és sajttal, 1 kis joghurt.

Ebéd: 250 gr sovány túró édesítővel és néhány szem mazsolával, valamint bűnöztem, mert beledaraboltam egy banánt is.

Vacsora: 2 kis joghurt.

Ez nem a legjobb nap, szoktam enni meleget is.

Egyébként -13 kg/másfél hónap

2011. márc. 31. 10:43
 7/9 anonim ***** válasza:

R és T: zabkása tejből, fahéjjal, alma

E: csirkemell, rizs, borsó, uborka

U: tojás

V: cottage cheese, paprika

Holnap is hasonlóan fogok enni :D, sűrűn eszem így, annyi szokott változni, hogy reggeli szendvics és a tízórai zabkása vagy fordítva, de van, mikor mindkét étkezésnél zabkását eszem, az uzsit és a vacsit van, mikor felcserélem, néha 2-3 szelet sonkát is eszem hozzá, hagymát stb, ebédnél a fűszerekkel szoktam játszani vagy joghurtos öntetet készítek (nem porból!). Nagyrészt ilyesmi étkezést tartok, kb. két hetente eszem rántott húst, túrós tésztát, heti egyszer egy túrórudit szoktam enni, mivel ez a kedvencem, ezt szoktam megengedni magamnak, de már itt is kezdek arra átállni, hogy megveszem a túrót és étcsokit reszelek rá :).

2011. márc. 31. 12:17
 8/9 anonim válasza:

most reggeliztem. 3rákolló, 5 krokett, 2 hagymakarika, néhány garnéla és tartármártás.

épp fogyózom:))

2011. márc. 31. 12:44
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi
2011. ápr. 1. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!