Érdekes kérdés. Mivel lehetne szerintetek "megszaporitani" a barack lekvárt?
Figyelt kérdés
Linzer tésztát szeretnék sütni és szerintetek tudnéke valamit a lekvárhoz hozzá kavarni, hogy több legyen belőle?2010. márc. 29. 09:03
1/4 anonim válasza:
Keverj hozzá pl.diót vagy mákot.Én sokszor sütöm így a tésztát.
2/4 A kérdező kommentje:
Nah tényleg, darált dió az jó ötlet!!! Gondoltam a darált kekszre is..Csak nem tudom, vajon a lekvár nedvességét nem veszik el ezek a dolgok?
2010. márc. 29. 09:28
3/4 anonim válasza:
Én zsemlemorzsával szoktam,de csak akkor ha belesütőm a sütibe.Sűrűbb lessz,a sütéskor pedig eloszlik,alig érezhető.ZS
4/4 anonim válasza:
A keksz és a morzsa felszívja a nedvességet, a dió nem.
Ha viszobt bolti lekvárt használsz,abba jobb a keksz,mert azokban zselatin van,ami sütés közben megolvad,és eláztatja a sütit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!