Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fánkot lehet zsirban sütni?

Fánkot lehet zsirban sütni?

Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 18:44
 1/10 anonim ***** válasza:
12%
Ha nagyon muszáj... de undorító dolog, amikor egy édes tésztának - legyen az süti vagy fánk - zsír utóíze van, mert valaki úgy gondolta jó lesz azzal kikenni a tepsit vagy abban sütni. Szvsz undorító, nem eszem meg.
2016. jan. 30. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
16%
Ha lehet, inkább ne...
2016. jan. 30. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim válasza:
90%
Hogyne. Szerinted régen miben sütötték? Ha tisztességesen megsütöd és kicsepegteted, semmi bajod nem lesz tőle, sőt. Isteni finom! :)
2016. jan. 30. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

A nagyanyám vajlingszám sütötte zsírban, az olajat nem is ismerte...

Mégis imádta mindenki, a nagyit is és a sütijeit is, köztük igencsak kedvenc volt a fánk.

2016. jan. 30. 19:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Persze, régen abban sütötték.

Nem ütközik a zsír és a süti, léteznek hájas tészták is, amikbe direkt az kell. Ízlés dolga is s persze nyilván a zsíron is múlik, a különböző zsíroknak más jellegzetes íze van.

2016. jan. 30. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Ez, szokás kérdése. Mi például, az olaj ízétől rosszul vagyunk. Mindent csak zsírban sütünk és azzal főzünk.
2016. jan. 30. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Persze, hogy lehet. Régen mindent abban sütöttek. Pl. mamám is, és soha nem volt rossz íze. Sőt! Azóta sem ettem olyan finomakat, mint amiket ő készített.
2016. jan. 30. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

A lepontozók össze-vissza nyomják le a válaszokat. Elég vicces, hogy azonos értelmű két válasz 80% körül és 40% körül áll.


Kedveseim! Ez nem az ezotéria, ahol a nincsenek szellemeket lepontozzák. A sütés-főzés azért ennél konkrétabb.


Az olaj egy fiatal zsiradék a konyhában, míg a zsír használata több évezredes. Természetesen lehet fánkot zsírban sütni. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a polcomon lévő szakácskönyvek /Pl. Dobos C. József, Horváth Ilona, s mások könyve/ sok-sok zsírban készülő süteményt tartalmaznak. Vagy olyant, amelynek a tésztájában van zsír.)

Ha egyes üzleti köröknek nem fűződött volna alantas érdeke az étolajhoz és testvéréhez a margarinhoz, akkor ezek nem is léteznének.

2016. jan. 30. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
35%
Úgy látom semmiben sem lehet sütni.
2016. jan. 31. 00:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
45%

Úgy látom semmiben sem lehet sütni.


Köszönöm a nulla százalékot!


De lepontozás helyett a kérdezőnek áruljátok már el a titkot! Le van pontozva az a válasz is, amely szerint lehet, s az is amelyik szerint nem lehet.

Harmadik lehetőség nem nagyon adódik.

2016. febr. 1. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!