Hogyan tudnám úgy megolvasztani a csokit, hogy amikor a fánkot belemártom az ne szilárduljon olyan keményre a tetején?
Figyelt kérdés
Fánkot szeretnék csinálni, és csokiba szeretném mártani, de ha csak simán megolvasztanám a csokit, és úgy mártanám bele az hamar megkeményedne rajta úgy gondolom, az üzletbe amit veszek annak olyan jó ragacsos még több óra után is. Valamit még kell rakni a csokiba amikor olvasztom?2015. júl. 3. 10:43
1/1 anonim válasza:
Igen, megy bele még valami. Többféleképp lehet csinálni: vagy vajat (zsiradékot) vagy tejet (folyadékot) teszel bele egy picit.
Pl így: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!