Hogyan kell tortabevonóból szép csokimázat csinálni süteményekre? Hogy kell gőz fölött megolvasztani? Pontos mértékegységeket kérhetnék?
Figyelt kérdés
Margarinnal, esetleg olajjal tudnám hígítani. Eddig mindig kis lángon, közvetlenül a tűz fölött csináltam, de sose sikerült valami szépre.2013. okt. 12. 20:40
1/3 anonim válasza:
Gőz fölött olvasztjuk, nem közvetlenül a tűzön :-) Egy edénybe vizet engedsz, erre teszel egy másik edénya - ami akkor, hogy nehogy beleboruljon a vízbe a csoki - és így melegíted. Ne zubogjon alatta a víz, épp csak gyöngyözzön.
10 dkg csokihoz kb. 1 evőkanál olajat szoktam tenni, szép fényes lesz tőle.
2/3 anonim válasza:
Csináld ezt nekem ez a kedvencem :) Nem lehet elrontani :) : [link]
3/3 anonim válasza:
Kipróbáltam mindkettőt, nagyon finomak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!