Bőrös süldőcomb szeletek és karaj sütőzacskóban sütve?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett a hentesnél, bár csontos, de igazán csábító. nem tudom, hogy legyen a bőre ehetően puha, mert pl a karajé nyersen is kopogós kemény:/
kaptam egy csomó nagyméretű sütőzacskót, de még soha nem sütöttem benne.
Szerintetek finom lenne benne ? Meddig és hogyan süssem, hogy a bőre is megpuhuljon, mert azt is szeretnénk megenni.
Minden ötletnek örülnék.
#sütőzacskó #Bőröshús
2016. jan. 28. 10:31
1/1 anonim válasza:
Az természetes, hogy minden nyers húsnak kemény a böre. HA megpárolódik, akkor megpuhul a hússal együtt. Akkor kell valamit tenni, ha ropogós bört akarsz, magától puha lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!