Csináltam bögrés sütit és kivettem felszeleteltem és hagytam picit állni de megkeményedett:S Miért? Berakjam a hűtőbe?
Figyelt kérdés
Bocsi csak elég tapasztalatlan vagyok:D2010. márc. 27. 14:57
11/11 anonim válasza:
Bögrésnél, az a jó, ha minden anyagot,
liszt, cukor, dió vagy kakaó, tej, 1 csomag sütőpor
tojás elég bele max 2 (azt ne egy bögrével tegyél bele :-D)
elég össze dolgozni, sütni 180 fokon elég 20 percig.
Ha tovább sütöd elvész a nedvességtatalom (folyadék, s akkor szárad ki.)
Ja és még egy tanács:
NE NYITOGASD SOKAT A SÜTŐT, MERT MEGSZÁRAD A HIRTELEN JÖTT LEVEGŐTÖL A FELÜLET, S KI IS SZÁRADKAT, VAGY AMI A ROSSZABB, MEGSZÁRAD A TETEJE, MEGREPED BELAPUL, S A BELSEJE MEG NYERS LESZ.
PÉK-CUKRÁSZNAK TANULTAM, HA RECEPT KELL VAGY TANÁCS ÍRJ EMAILT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!