Mit lehet használni rum helyett?
A környékünkön sem multikban, sem kis közértekben nem kapható jó ideje rum. Ízesített vodkát akarnak adni helyette a kicsikben.
Ha receptben az áll (és úgy jó), hogy rum kell hozzá, de nem aroma, akkor van más alternatíva az elhagyásán kívül?
Semmit, a rumhoz nem hasonlít semmi más.
Kóstoltam már rumaromát, iszonyú volt. De egy jobb rumaromából sem nézném ki, hogy felvenné a versenyt a Stroh80-nal...
Ha valakinek fontos a konyhjában a rum, akkor menjen el egy nagyobb boltba, mi ebben a nehéz? Nekünk úgy 3 évig kitart egy üveg Stroh80, mivel ihatatlanul erős s ritkán kell. Viszont nagyon finom :)
5-ös! El is olvastad a kérdésem?
Írtam, hogy a szóba jöhető boltokban NEM találtam, állítólag azért, mert nem is tartanak rumot.
A javasolt ital linkjét köszönöm, de nem alternatíva. Sörnél és könnyű asztali bornál magasabb alkoholtartalmú italt senki nem fogyaszt a családban.
Elolvastam, de ha szoktál használni rumot, akkor szerezz be, amikor tudsz, nekem ez a logikus.
Jelen esetben más alternatívát az elhagyásán kívül nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!