Hogyan lehet házi sós szotyit csinálni?
Figyelt kérdés
Mármint nem csak megpirítom és besózom, mert nem marad rajta a só. Valaki csinált már ilyet házilag?2016. jan. 5. 08:51
1/5 anonim válasza:
Amikor megpirítod , akkor tedd egy tálba picit hintsd meg vízzel, ha pulult utánna szórd meg sóval és takard vissza.
2/5 anonim válasza:
Megkérdeztem a férjemet, hogy anno csináltak-e ilyesmit. Mondta, hogy persze, előbb egy kis vízzel be kell locsolni
(nem áztatni ), majd sóban meghempergetni, és úgy sütni a sütőben. a tökmagot is így csinálták, sőt azt még csípőspaprikával is beszórták.
Mostmár vannak ilyen vízpermetező spricnik, az tökéletes a művelethez.
Sok sikert :)
3/5 anonim válasza:
Én víz helyett olajra gondoltam.
A boltiak is attól olyan olajosak.
4/5 anonim válasza:
Én csakis saját pirításút eszem. Tepsibe bele, sós vízzel megspriccel, bemelegített sütő kikapcsol és tepsi beletesz.
5/5 anonim válasza:
Ugyanezt írtam én is, mégis a jóakarók szépen lehúztak.
Nyilvánvaló a rosszindulatú lepontozgatás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!