Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet házi sós szotyit...

Hogyan lehet házi sós szotyit csinálni?

Figyelt kérdés
Mármint nem csak megpirítom és besózom, mert nem marad rajta a só. Valaki csinált már ilyet házilag?
2016. jan. 5. 08:51
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Amikor megpirítod , akkor tedd egy tálba picit hintsd meg vízzel, ha pulult utánna szórd meg sóval és takard vissza.
2016. jan. 5. 10:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

Megkérdeztem a férjemet, hogy anno csináltak-e ilyesmit. Mondta, hogy persze, előbb egy kis vízzel be kell locsolni

(nem áztatni ), majd sóban meghempergetni, és úgy sütni a sütőben. a tökmagot is így csinálták, sőt azt még csípőspaprikával is beszórták.

Mostmár vannak ilyen vízpermetező spricnik, az tökéletes a művelethez.

Sok sikert :)

2016. jan. 5. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

Én víz helyett olajra gondoltam.

A boltiak is attól olyan olajosak.

2016. jan. 5. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én csakis saját pirításút eszem. Tepsibe bele, sós vízzel megspriccel, bemelegített sütő kikapcsol és tepsi beletesz.
2016. jan. 5. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt írtam én is, mégis a jóakarók szépen lehúztak.

Nyilvánvaló a rosszindulatú lepontozgatás...

2016. jan. 5. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!