Mit és hogyan csinálhatok belőle? Kaptam pár szem céklát, de én eddig csak az üveges cékla savanyúságot ismertem.
Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 13:16
11/12 anonim válasza:
Céklát,sárgarépát fele-fele arányban lereszelem finomra,felöntöm tejjel hogy éppen ellepje,1-2 órát álni hagyom-nagyon jó ízű.ZS
12/12 anonim válasza:
céklás püspökkenyér.(mindmegette.hu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!