Miért marad egy-két szem bab kemény a főzelékben?
Figyelt kérdés
Beáztattam előtte, majdnem egy napot ázott, sima tarkabab, és mégis találkoztam pár darab keménnyel :(2010. nov. 6. 11:04
1/3 A kérdező kommentje:
Addig főztem hogy már szétmentek a normál módon puhuló babszemek, muszáj volt levenni. A páromat szerettem volna meglepni milyen finom főzeléket csinálok, olyan szomorú vagyok, ő is észrevette... :(
2010. nov. 6. 11:28
2/3 anonim válasza:
Pont azért, mert egy-két kukorica nem pattog ki, amikor e célból a mikróba rakod.
3/3 anonim válasza:
Ahol vetted, lehet hogy össze keverték a tavalyival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!