Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért marad egy-két szem bab...

Miért marad egy-két szem bab kemény a főzelékben?

Figyelt kérdés
Beáztattam előtte, majdnem egy napot ázott, sima tarkabab, és mégis találkoztam pár darab keménnyel :(
2010. nov. 6. 11:04
 1/3 A kérdező kommentje:
Addig főztem hogy már szétmentek a normál módon puhuló babszemek, muszáj volt levenni. A páromat szerettem volna meglepni milyen finom főzeléket csinálok, olyan szomorú vagyok, ő is észrevette... :(
2010. nov. 6. 11:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért, mert egy-két kukorica nem pattog ki, amikor e célból a mikróba rakod.
2010. nov. 6. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ahol vetted, lehet hogy össze keverték a tavalyival.
2010. nov. 6. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!