Margarin helyett jó a kókuszzsír mézeskalács tésztájába?
Figyelt kérdés
2015. dec. 20. 12:12
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. dec. 20. 13:06
3/3 anonim válasza:
Biztosan nem lesz ugyanolyan, de bizonyára azért hasonló igen. A margarin lecserélése csak jót tehet, íze mondjuk a kókuszzsírnak sincs sok (ha jóféle vajat cserélnénk le, akkor azért nagyobb lenne a különbség, a vaj ízes és édeskés), a kicsit magasabb zsírtartalom sem lehet gond (a margarin és a vaj 80% zsír, 20% víz jó esetben, vannak persze vizesebbek), bár ez receptfüggő, de bizonyára kell a mennyiség az állaghoz, én nem raknék bele direkt vizet, legyen inkább zsírosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!