Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fontos! Lángosnak készült...

Fontos! Lángosnak készült kelt tésztát, el lehet rakni holnapig? Vagy még most fel kell használnom?

Figyelt kérdés
Mert túl sok lett,és jobb lenne holnap kisütni.Hűtőbe lehet ezt rakni,vagy hová tehetem?Most csináltam először,ezért nem tudom.
2010. márc. 23. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, anyukám el szokta rakni a hűtőbe, de nem vagyok benne biztos. Lehet, hogy túlkel, ha elrakod.
2010. márc. 23. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Hűtőbe mehet nyugodtan, de csak takard le, ne tegyél rá tetőt.
2010. márc. 23. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat,akkor megnyugodtam! :)
2010. márc. 23. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is, ha a kelesztőtálban amiben kelesztettétek abban beteszed, eláll.
2010. márc. 23. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Akár le is fagyaszthatod!Amikor fel akarod használni, csak szobahőmérsékleten kienged, aztán egy kelesztés és sütheted.
2010. márc. 24. 22:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:
Én azt olvastam,ha elrakod,akkor úgy nem fog kiszáradni,ha olajos zacskóba teszed:)
2010. ápr. 2. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!